Om oss

Affärsnätverket startades sommaren 2020 på initiativ av Evelyn Hult. 
 Idén till nätverket kom under hennes år som företagsrådgivare på bank där hon bland annat uppmärksammat det låga antalet kvinnor i företagsledningar, styrelser och andra ledande befattningar. Dessutom har hon saknat ett forum för kvinnor i norra Dalarna med fokus på affärer, karriär och nätverkande, som i sin tur kommer bidra till ett mer jämställt näringsliv
.

Att inspirera andra till att våga, oavsett var i livet de befinner sig 
är en stark drivkraft. 

Vårt team


 Evelyn Hult

Grundare och initiativtagare

Arbetar idag som rekryteringskonsult hos Clockwork Bemanning & Rekrytering AB i Mora. Med bakgrund inom bank som företagsrådgivare har hon en bred kunskap om företagande i olika faser. Utmaningar i allt från expansion, finansiering, placering, avveckling och generationsskiften.

Drivkraften för Evelyn är engagemang, att göra gott för människor och organisationer ute i samhället och att verka för en levande landsbygd. Du möts av en ärlig och glad kvinna med hjärtat i Lappland!

Ellinor Andersson Stridh

Kreatör och sidekick

Ellinor arbetar med dryckesprovningar och är ekonomi- och marknadsansvarig i familjeföretaget Mora Bryggeri AB där hon även är delägare. Just nu är Ellinor föräldraledig med andra barnet samtidigt som hon varvar nätverkande, familjelivet och en plats som styrelseledamot i den föräldrakooperativa förskolan. På fritiden dricker denna kulla gärna öl, eller varför inte en whisky i brasskenet, hejar fram Mora IK eller lagar någonting kulinariskt och nydanande i köket (till barnens stora förtret). Mat och dryck i kombination är, förutom mötet med andra människor, största intresset.