Om oss

Affärsnätverket startades augusti 2020 på initiativ av Evelyn Hult. 
 Idén till nätverket kom under hennes år som företagsrådgivare på bank där hon bland annat uppmärksammat det låga antalet kvinnor i företagsledningar, styrelser och andra ledande befattningar. Dessutom har hon saknat ett forum för kvinnor i Dalarna med fokus på affärer, karriär och nätverkande. Allt detta kommer bidra till ett mer dynamiskt, inkluderande och jämställt näringsliv
.

Att inspirera andra till att våga, oavsett var i livet de befinner sig är en stark drivkraft.

Vårt team


 Evelyn Hult

Grundare och initiativtagare
 
 
Med rötterna i de lappländska skogarna hjälper hon nu företag i Dalarna att optimera och utveckla sina verksamheter.

Med en lång bakgrund som företagsrådgivare i bank och med rekrytering som en del bidrar hon till att företag blir mer lönsamma genom organisationsutveckling, coachning och långsiktiga affärsrelationer. 

Drivkraften för Evelyn är engagemang, att göra gott för människor och organisationer ute i samhället och att verka för en levande landsbygd. Du möts av en ärlig och glad kvinna med stort affärsfokus!

Ellinor Andersson Stridh

Kreatör och sidekick


Ellinor arbetar med dryckesprovningar och är ekonomi- och marknadsansvarig i familjeföretaget Mora Bryggeri AB där hon även är delägare. Just nu är Ellinor föräldraledig med andra barnet samtidigt som hon varvar nätverkande, familjelivet och en plats som styrelseledamot i den föräldrakooperativa förskolan. 

På fritiden dricker denna kulla gärna öl, eller varför inte en whisky i brasskenet, hejar fram Mora IK eller lagar någonting kulinariskt och nydanande i köket (till barnens stora förtret). Mat och dryck i kombination är, förutom mötet med andra människor, största intresset.